ЖИТТЯ

У Переяславі водій з ознаками сп’яніння намагався дати поліцейським 500 доларів хабаря

Як минуло 12 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 12 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:08. Переяслав, 44-й км траси Бориспіль-Дніпро. За порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили авто Volkswagen Passat. У водія 1974 р.н. були ознаки алкогольного сп’яніння. Він, намагаючись уникнути відповідальності, спробував дати хабар 500 доларів. Це зафіксували бодікамери. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

11:58. Переяслав. Надійшло повідомлення, що хлопчика 2017 р.н. покусав сусідський пес. Його госпіталізували до лікарні із кусаною раною щоки та живота. За цим фактом триває перевіка.

12:38. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської картки хтось перерахував 9 тисяч 900 гривень. За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

18:11. Переяслав. Заявник повідомив, що не виявив свого велосипеда біля під’їзду, де залишив раніше. Поліціянти зібрали матеріали, проводять перевірку.

18:45. Ковалин (Дівичківська ТГ). Медики сповістили, що жінка облила окропом свого співмешканця. Його госпіталізували з термічним опіком 1-2 ступеня грудної клітки та живота.

19:06. Переяслав. Заявник повідомив, що хотів придбати авто ВАЗ-2106 через соцмережу TikTok. Заплатив 3 тисячі 800 гривень “продавцю” за бензин. Проте автомобіля так і не отримав. Врешті від написання заяви та пояснень відмовився, бо у ситуації розібрались самостійно.

19:40. Переяслав. Надійшло повідомлення про викрадення спортивного велосипеда. Поліціянти провели огляд місця події та допитали свідків. Триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Гланишеві (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 11 серпня у Переяславі жінка завдала своїй колезі тілесних ущкоджень. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору