ЖИТТЯ

Побиття колеги, п’яний вітчим з ножем та скарга на співмешканку: як минуло 11 серпня для поліції Переяслава

Як минуло 11 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 11 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:09. Переяслав. Свідок розповів, що побачив, як на перехресті авто збило велосепедиста. Постраждалого чоловіка 1953 р.н. госпіталізували. У нього діагностували забій руки та стегна. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації, оскільки чоловік сказав, що впав з власної необережності.

13:53. Переяслав. Жінка поскаржилася, що під час конфлікту на роботі колега завдала їй тілесних ушкоджень: забій ліктя, розтягнення суглобу щелепи, травма гомілки. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

13:59. Траса Бориспіль-Дніпро, біля села Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що рейсовий автобус Mercedes заїхав у кювет. Врешті у ситуації розібрались без участі поліції. Ніхто не постраждав.

14:36. Дениси (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що її п’яний вітчим буянить з ножем. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності).

15:14. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що у неї з подвір’я викрали плуг. Запідозрила знайомого. Згодом надійшла заява про нерозгляд ситуації, оскільки звернулася передчасно.

16:32. Вінинці (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що його вагітна співмешканка протягом тривалого часу зловживає алкоголем та неналежно доглядає свою 7-річну дитину. Прибувши на місце події, правоохоронці нікого не виявили, двері до будинку ніхто не відчинив.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 12 серпня російські війська атакували Україну “Кинджалами”. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору