ЖИТТЯ

На блокпосту зупинили автомобіль, який перебуває у розшуку: як минула доба для поліції Переяслава

Як минуло 15 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 15 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

09:14. Траса, біля села Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між двома авто. Згодом надійшла заява про нерозгляд повідомлення, оскільки в ситуації водії розібрались самостійно.

09:54. Воскресенське (Ташанська ТГ). Жінка поскаржилась, що дві сусідські собаки проникли до її господарства та задавили 11 курей, 6 індичок та пошкодили 4 гнізда з індичими яйцями (близько 60 штук). За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

12:59. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на блокпосту зупинили водія 1988 р.н., автомобіль Volkswagen якого перебуває в розшуку. Авто евакуювали на майданчик тимчасового зберігання.

14:23. Переяслав. Чоловік поскаржився, що на базі відпочинку невідомі співають та слухають російську музику. На місці події поліціянти правопорушень не виявили.

16:00. Чопилки (Ташанська ТГ). Поліції повідомили, що місцева мешканка із ознаками психічної хвороби прийшла до сусідки з сокирою, напала на неї та побила руками. Заявник та учасники події від написання заяви та пояснення відмовились.

22:35. Переяслав. Жінка повідомила, що в Facebook зламали її сторінку та розміщують неправдиву інформацію щодо стану її здоров’я.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ), Пологах-Чобітьках (Ташанська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 14 серпня на Переяславщині чоловік поскаржився поліції, що у нього змолотили та забрали зерно. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору