ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік поскаржився поліції, що у нього змолотили та забрали зерно

Як минуло 14 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 14 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:38. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявник поскаржився, що у нього змолотили 25 соток та забрали зерно. Триває перевірка.

12:58. Пристроми (Студениківська ТГ). Під час відпрацювання поліціянти виявили у чоловіка 1989 р.н. посів конопель. За цим фактом склали протокол за ч. 1 ст. 310 ККУ (Незаконний посів або незаконне вирощування снодійного маку в кількості від ста до п’ятисот рослин чи конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин).

14:10. Дівички (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що чоловік 1988 р.н. скоїв самогубство – повісився в туалеті. Причини невідомі. Тіло направили на судово-медичну експертизу.

14:31. Переяслав. Чоловік розповів, що йому телефонують та вимагають повернути борг брата у 40 тисяч гривень. Триває перевірка.

16:33. Переяслав. Заявник поскаржився, що йому телефонують невідомі, які представилися колекторами. Сказали, що він має кредитну заборгованість, хоча це, за його словами, неправда. Звернувся до поліції для консультації.

20:17. Переяслав. Надійшло повідомлення, що у супермаркеті жінка літнього віку викрала товару на 500 гривень. За цим фактом триває перевірка.

22:30. Циблі (Циблівська ТГ). Хлопець 2007 р.н. повідомив, що у нього викрали шолом, який висів на мотоциклі. Триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Ковалині (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 13 серпня у Переяславі поліцейські зупинили 16-річного мотоцикліста з підробленими документами. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору