Запечені яблука з карамеллю – простий і дуже смачний десерт. Спробуйте приготувати.
Запечені яблука – це не тільки смачні, але і корисні ласощі. Цю найпростішу страву можна зробити такою апетитною і вишуканою, що в захваті будуть навіть справжні гурмани, а карамель додасть їй особливо ніжного смаку. Інформатор розповідає рецепт.
Інгредієнти:
- 6 яблук
- 170 г вершкового масла
- 100 г цукру
- 2 столові ложки меленої кориці
- 50 г карамелі
Приготування:
- Яблука вимийте, розріжте уздовж навпіл та приберіть насіння.
- Із зовнішнього боку зробіть кілька паралельних надрізів на відстані 5-8 см один від одного.
- Викладіть яблука шкіркою вгору на деко, змастіть розтопленим вершковим маслом, посипте корицею і цукром.
- Запікайте 20 хвилин в духовці при 180 градусах.
- В кінці полийте карамеллю.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.