ЖИТТЯ

Як провести найближчі дні на Переяславщині: афіша на 17-20 серпня

Пісні, мультфільм та благодійність. Як цікаво провести найближчі дні на Переяславщині?

Найближчими днями на жителів Переяславщини чекають яскраві та цікаві заходи. Можна буде завітати на благодійні концерти на підтримку ЗСУ або ж на тематичні заходи до Дня Незалежності України, а також долучитись до перегляду цікавого мультфільму. Інформатор зібрав анонси на 17-20 серпня.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 17 серпня, 18:00

Ціна: безкоштовно

Якщо ви не знаєте, чим розважити себе та родину у будній вечір, то пропонуємо вам долучитись до перегляду цікавого мультфільму. Його покажуть у молодіжному центрі “Зустріч”.

КОНЦЕРТ ГУРТУ “LOVKOBAND”

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 18 серпня, 19:00

Ціна: безкоштовно

Вечір п’ятниці може стати справді захопливим, адже в Переяславі відбудеться благодійний концерт на підтримку Збройних сил України від музичного гурт “Lovkoband”.

БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД у Трубайлівці

Де: Переяслав, клуб мікрорайону Трубайлівка

Коли: 19 серпня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на тематичний захід від народного ансамблю української пісні “Червона калина”. Також ви можете долучитись до благодійної справи, адже на заході збиратимуть кошти на потреби ЗСУ.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ “В МОЇМ СЕРЦІ УКРАЇНА”

Де: Гланишів (Переяславська ТГ), сільський будинок культури

Коли: 20 серпня, 14:00

Ціна: безкоштовно

До Дня Незалежності України у Гланишеві підготували благодійний концерт на підтримку українських захисників за участі народного аматорського фольклорного колективу “Чорнобривці”.

БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД у Борисівці

Де: Переяслав, клуб мікрорайону Борисівка

Коли: 20 серпня, 18:00

Ціна: безкоштовно

У вечір неділі до Дня Незалежності своїм благодійним виступом буде вражати яскравий народний аматорський ансамбль української пісні “Дем’янчанка”.

Нагадаємо, що 14 серпня на Переяславщині у мистецькому просторі “Фортеця Бахмут” провели заняття для дітей. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору