ЖИТТЯ

На Переяславщині 23 та 25 серпня може не бути світла: графік відключень

На Переяславщині 23 та 25 серпня можуть відключати світло. Де, коли та чому?

На Переяславщині 23 та 25 серпня задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме ремонтні роботи. Тож можливе відключення електроенергії у Переяславі, Мазінках та Гланишеві. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути у середу, 23 серпня, з 9:00 до 19:30:

  • у Мазінках (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Пушкіна, Поліській, Польовій.

У п’ятницю, 25 серпня, з 9:00 до 19:30:

  • у Переяславі – на вулицях Новокиївське шосе, Золотоніське шосе, Мічуріна, Черняховського, Петропавлівській,
    Яготинській, Сухомлинського, Богдана Хмельницького, Дощовій, Східній, Віктора Авраменка, Гаяринській, Індустріальній, Краєвидній, Поліській, Солонці, 1 Петропавлівськійй, Сковороди, 1 Трубіжний, 2 Трубіжний, 3 Трубіжний, Малій Підвальній, Великій Підвальній, Ярмарковій, Челюскіна, Пушкіна, Юрія Гайдука, 1 Ярмарковий, Луговій, Новій Поляні, Пісковій, Ломоносова, Тургенєва, Івана Мазепи, Соборній, Верхній Поляні та на провулках Суворова, Григорія Новохатька, Нова Поляна, Тургенєва.
  • у Гланишеві (Переяславська ТГ) на вулицях Чигиринській, Чорнобаївській, Поліській, Клевинській, Пролетарській, Лісовій, Жовтневій, Леніна.

Зазначимо, що деякі вулиці в даних від ДТЕК названі старими назвами – до перейменування у рамках дерусифікації.

Нагадаємо, що 23 та 24 серпня у Переяславі відзначать День прапора та День Незалежності. Як саме, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору