ЖИТТЯ

Як провести День прапора та День Незалежності у Переяславі: афіша на 23 та 24 серпня

Як у Переяславі відзначать День Незалежності та День прапора? Афіша заходів.

До Дня Державного прапора та Дня Незалежності України у Переяславській громаді проведуть низку заходів. 23 серпня о 9:00 можна буде долучитися до підняття прапора України на центральній площі, 24 серпня о 10:00 завітати на урочисте зібрання з нагоди Дня Незалежності та на відкриття меморіальної дошки письменнику Станіславу Вишенському на гімназії №3 о 13:00, а потім о 20:30 переглянути цікавий фільм у парку Шевченка. Про всі інші події найближчих днів розповідає Інформатор.

ВИСТАВКА “КАЛЕНДАРІ УКРАЇНИ”

Де: Переяслав, вул. Шевченка, 3 (інформаційно-просвітницький центр “Народний музей”)

Коли: 23 серпня, 11:00

Ціна: безкоштовно

Виставка “Календарі України” стала можливою завдяки колекції краєзнавця, письменника Олега Коломійця. На ній будуть представлені календарі з 1991 по 2023 рік.

ВИСТАВКА-ПРОДАЖ КАРТИН “ПЕРЕЯСЛАВСЬКА ФАНТАЗІЯ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (мистецька галерея у першому корпусі)

Коли: 23 серпня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Пропонуємо відвідати відкриття театралізованої виставки “Переяславська фантазія”. Її метою є благодійний аукціон – 15% від продажу підуть на потреби ЗСУ. Також відвідувачів виставки, одягнутих у вишиванку, чекає розіграш картин. Автори робіт – Людмила Башук, керівниця дитячої студії живопису, та учні студії живопису при спілці майстрів “Мистецтво життя”.

ЖИВА БІБЛІОТЕКА

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 23 серпня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Молодіжний центр “Зустріч” запрошує долучитися до незвичного, але змістовного заходу під назвою “Жива бібліотека”. “Жива бібліотека” – це діалогова практика, яка дозволяє учасникам усвідомити, як життя реальної людини, що представляє ту чи іншу соціально вразливу групу або навколо життя якої є стереотипи чи упередження, відрізняється від наших про неї уявлень.

КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА ДО ДНЯ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Де: Дем’янці (Переяславська ТГ), сільський будинок культури

Коли: 23 серпня, 18:00

Ціна: будь-який донат

У Дем’янцях відбудеться концертна програма до Дня Незалежності України за участі народних ансамблів “Мальви” та “Дем’янчанка”. Збиратимуть кошти для ЗСУ.

Нагадаємо, що 19 серпня у Переяславі провели гирьовий турнір пам’яті Олексія Рокочого. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору