ЖИТТЯ

Як провести найближчі дні на Переяславщині: актуальні анонси

На Переяславщині цього тижня влаштують заходи до Дня Конституції України. Куди можна сходити?

Цього тижня на Переяславщині можна буде долучитись до благодійної ярмарки в Циблях (Циблівська ТГ), кошти з якої спрямують на потреби ЗСУ, також завітати на урочисте зібрання та програму від оркестру ДСНС України до Дня Конституції України, а ще поспілкуватись про здоров’я і переглянути цікавий фільм. Інформатор зібрав актуальні анонси.

ДЕНЬ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Де: Урочисте зібрання — Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус), благодійна програма за участі оркестру ДСНС України — парк Тараса Шевченка.

Коли: 28 червня 10:00 та 18:00

Ціна: безкоштовно

День Конституції України — державне свято України. Святкується щорічно 28 червня на честь ухвалення Конституції України того ж дня 1996 року. Вдень запрошуємо відвідати урочисту частину свята, а ввечері насолодитись благодійною програмою за участі оркестру ДСНС України.

БЛАГОДІЙНИЙ ЯРМАРОК “РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ”

Де: с. Циблі (Циблівська ТГ). Сільський будинок культури

Коли: 28 червня 11:00

Ціна: безкоштовно

Пропонуємо завітати на гастрономічний благодійний ярмарок з нагоди Дня Конституції України. У програмі заходу на вас чекатиме виставка-продаж смаколиків традиційних страв української кухні, збір коштів якої спрямують на потреби ЗСУ, музична гостина, виставка робіт майстрів села, дитячі атракціони та багато іншого.

ЗУСТРІЧ З ЛІКАРКОЮ-ГІНЕКОЛОГИНЕЮ ОЛЕКСАНДРОЮ БЕРИНДОЮ

Де: Переяслав. Центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 28 червня 17:00

Ціна: безкоштовно за попередньою реєстрацією

Для дівчаток особливо варто піклуватися та говорити про жіноче здоров’я. Олександра Беринда лікарка-гінекологиня клініки “Медико” розповість, що таке ПАП-тест та вірус папіломи людини. Захід буде цікавий для дівчат від 13 років та мам з підростаючими красунями.

ПЕРЕГЛЯД ФІЛЬМУ “МІЙ ДОМАШНІЙ КРОКОДИЛ”

Де: Переяслав. Клуб мікрорайону Борисівка

Коли: 29 червня 18:00

Ціна: безкоштовно

Сімейний мюзикл “Мій домашній крокодил” є екранізацією популярного дитячого твору американського письменника Бернарда Вебера. Історія вийшла друком у 1965 році. Перша екранізація була здійснена у 1987 році.

Джош (Уінслоу Феглі) разом із батьками нещодавно переїхав до Нью-Йорку. У новій школі він безуспішно намагається знайти спільну мову з однолітками. Прибираючи нове помешкання, мама (Констанс Ву) натрапляє на крокодила (Шон Мендес), який живе у них на горищі. Лайл – справжній морський крокодил, який чудово співає та має дивовижні акторські здібності. Шкода, що дорослі так упереджено ставляться до того, аби крокодил жив разом із людьми.

Нагадаємо, що 24 червня на Переяславщині відкрили особливий мистецький простір. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору