ЖИТТЯ

Жителька Переяслава поскаржилася поліції, що колишній створив її фейкову сторінку та розповсюджує непристойні фото

За дві доби переяславські поліцейські мали 71 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 та 23 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 71 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

22 серпня, 8:32. Переяслав. Надійшло повідомлення, що вночі у кав’ярні зламали двері та викрали 4 тисячі 500 гривень виручки. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

8:49. Переяслав. Заявник повідомив, що вночі до його магазину намагалися вдертися – зламали двері біля замка. Врешті від написання письмової заяви він відмовився.

13:29. Гланишів (Переяславська ТГ). Чоловік поскаржився, що хтось викрав у нього дві бензопили, лобзик, болгарку та паяльник. Поліціянти зібрали матеріали, проводять перевірку.

14:21. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на пошті чоловік взяв на перевірку посилку та, не розрахувавшись, поїхав з нею. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

16:26. Переяслав. Заявник повідомив, що шахраї зняли з його банківської картки 29 тисяч гривень. За цим фактом триває перевірка.

23 серпня, 11:22. Переяслав. Жінка поскаржилася, що колишній хлопець створив у соцмережі її фейкову сторінку та розповсюджує з неї фото непристойного характеру. Інформацію перевіряють.

15:39. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Škoda та квадроциклом. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

17:22. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської карти зняли 46 тисяч гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Великій Каратулі (Переяславська ТГ) та Горбанях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 21 серпня на Переяславщині п’яний чоловік забрав у жінки пенсію. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору