ЖИТТЯ

“Піанополе”, кіно у парку та спортивний день: як провести вихідні у Переяславі

У Переяславі найближчими днями влаштують різноманітні заходи. Куди можна сходити?

Наближаються вихідні. У Переяславі можна буде цікаво та пізнавально провести час. Ви можете завітати на майстер-клас з малювання, подивитися фільм “Снайпер. Білий ворон”, долучитися до спортивного дня, зустріти захід сонця на “Піанополі” та взяти участь у патріотичному забігу. Інформатор зібрав актуальні анонси на 25-28 серпня.

МАЙСТЕР-КЛАС “МАЛЮЄМО РАЗОМ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 25 серпня, 16:00

Ціна: за будь-який донат

Молодіжний центр “Зустріч” запрошує долучитися до майстер-класу “Малюємо разом”. Відвідати його можна за попередньою реєстрацією.

ФІЛЬМ “СНАЙПЕР. БІЛИЙ ВОРОН”

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 25 серпня, 20:30

Ціна: безкоштовно

Є нагода подивитися просто неба фільм “Снайпер. Білий ворон”. Про що він? 2013 рік. Пацифіст-дивак Микола разом зі своєю вагітною дружиною Настею живе на нещодавно придбаній землі під Горлівкою, що на Донеччині. Подружжя відмовляється від шкідливих благ цивілізації, прагнучи довести людству, що жити в гармонії з природою у ХХІ столітті можливо. Наївний світ Миколи руйнується з початком війни на Донбасі. Після втрати дружини та домівки він вступає в добробат, у лави снайперів. З дивака-математика насміхаються, але згодом, завдяки своїй впертості, він доводить, що з ним таки варто рахуватися.

СПОРТИВНИЙ ДЕНЬ

Де: Переяслав, вулиця Сковороди, 42

Коли: 26 серпня, 16:00

Ціна: безкоштовно

У суботу для підлітків влаштують спортивні ігри. Всі охочі зможуть відпочити та фізично зарядитись перед початком навчального року.

“ПІАНОПОЛЕ”

Де: Переяслав, берег річки Трубіж, біля центральних шлюзів (під’їзд з вулиці Літописної)

Коли: 26 серпня, 18:00 (концерт проведуть, якщо не буде дощу)

Ціна: безкоштовно, за будь-який донат

Зустріньте захід сонця із живою музикою просто неба у чудовій творчій атмосфері. Сформуйте своє енергетичне поле з вільних та добрих сердець під живі “фортепіанні історії” від Ігора Янчука. Беріть плед чи ковдру, аби було тепліше.

ПАТРІОТИЧНИЙ ЗАБІГ

Де: старт – біля Алеї Героїв у Переяславі

Коли: 28 серпня, 10:00

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією

Переяславський будинок художньої творчості дітей, юнацтва та молоді запрошує всіх охочих долучитися до патріотичного забігу в пам’ять про загиблих воїнів. Стартує він від Алеї Героїв, що біля пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО (ООС). Дистанція – від 2 кілометрів. Учасники мають попередньо зареєструватися та приєднатися до спільноти у Viber “Патріотичний забіг”.

Нагадаємо, що 26 серпня на стадіоні у Переяславі також проведуть турнір із мініфутболу Кубок Куклера. Як взяти участь, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору