ЖИТТЯ

Чи буде в суботу футбол на Переяславщині: знаємо відповідь

Чемпіонат з футболу робить невеличку паузу, але вболівальники не засумують. Пояснюємо чому.

Чемпіонат Переяславщини з футболу ще не завершився, хоча чемпіон вже і визначився. Залишилося провести останній тур, після якого стане відомо, хто посяде друге місце, а хто – третє. Однак відбудеться він у суботу, 2 вересня. А 26 серпня, згідно з календарем чемпіонату, буде резервний день для перенесених матчів. Тож у Мирному (Вороньківська ТГ) місцева команда та Циблі (Циблівська ТГ) зіграють поєдинок 11 туру. Про це повідомляє Інформатор.

Матч розпочнеться о 17:00. Для обох команд це чи не остання нагода покращити своє турнірне становище. Якщо переможе Мирне, то підніметься на п’яте місце, обійшовши “Бурти” (Переяслав). Якщо ж виграють Циблі, то стануть шостими, обігнавши Мирне. Нічия залишить обох на своїх місцях. В останньому ж турі на Мирне та Циблі чекають дем’янецький “Матадор” та Вовчків (Переяславська ТГ) відповідно, які досі мають турнірні завдання, тому навряд чи віддаватимуть очки.

У Переяславі вболівальники 26 серпня все ж не залишаться без футболу. На стадіоні ім. В. Лобановського відбудеться традиційний Кубок Куклера із мініфутболу. Команди гратимуть на половині поля складами 8 на 8. Запрошують всі охочі колективи (деталі за тел. (093) 508-62-81 (Едуард Куклер). Під час турніру зокрема збиратимуть гроші на підтримку ЗСУ. Початок – о 10:00.

Зазначимо, що турнір пам’яті Георгія Куклера проведуть вже 21-й раз. Торік перемогу здобула Семенівка зі Студениківської громади. У фіналі вона перемогла “Переяслав” 3:0.

Нагадаємо, що команда Переяславської ДЮСШ здобула “бронзу” національного “Кубка Незламності” із соккеру. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору