ЖИТТЯ

За Кубок Куклера у Переяславі позмагалися дев’ять команд: хто ж переміг

Традиційний Кубок Куклера з мініфутболу провели у неділю. Хто здобув перемогу?

Семенівка зі Студениківської громади стала переможцем традиційного Кубка Куклера з мініфутболу. Змагання провели на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі вчора, 28 серпня. Команди грали на пів поля складами 8 на 8. Діючі чемпіони району з футболу у фіналі перемогли “Переяслав” 3:0. А у матчі за третє місце після нічиєї 2:2 в основний час у серії пенальті Вовчків переміг переяславську команду “Ветерани” – 3:0. Про це повідомляє Інформатор.

Загалом у турнірі взяли участь дев’ять команд: Семенівка зі Студениківської ТГ, Вовчків із Переяславської ТГ та переяславські “Бурти”, “Матадор”, “Переяслав”, ДЮСШ Переяслав, “Трубіж”, “Терен”, “Ветерани”. Їх розділили на дві групи, переможці яких зійшлися у фіналі. А другі місця поборолися за “бронзу”. Кожна команда зробила 500 гривень внеску для участі, кошти перерахують на потреби ЗСУ.

Для довідки. Георгій Куклер – відомий у Переяславі спортсмен (дворазовий чемпіон України з легкої атлетики) та музикант. Турнір його пам’яті проводять з 2002 року. Цьогоріч він відбувся удвадцяте.

Нагадаємо, що торік у Кубку Куклера взяли участь п’ять команд. Переміг “Переяслав-БРСМ”.

Віталій Усик

Нагору