ЖИТТЯ

“Дніпро” став чемпіоном Переяславщини з футболу на полі основного конкурента

“Дніпро” – чемпіон Переяславщини з футболу. Він переміг основного конкурента на його ж полі.

Дівичківський “Дніпро” став чемпіоном Переяславщини з футболу. У 13 турі (за тур до фінішу) він на виїзді переміг Вовчків (Переяславська ТГ) 5:3 і з 27 очками у активі став недосяжним для основного конкурента та відповідно суперника у цьому матчі. У вовчківчан залишилося 22 очки. Про це повідомляє Інформатор.

Вже на старті дніпрянин Петро Висоцький відкрив рахунок. Однак Олексій Сахненко швидко зрівняв його. Гості вийшли вперед завдяки реалізованому Артемом Килипенком пенальті після того, як Олександр Галицький зіграв у власному штрафному майданчику рукою (чи то м’яч просто влучив у неї). За рахунку 1:2 команди й пішли на перерву.

У другому таймі голів було ще більше і знову ж таки з перевагою “Дніпра”. Спочатку Сергій Чеберяк із достатньо гострого кута забив зі штрафного – голкіпер Вовчкова Богдан Рева не виручив. Невеличку надію господарям подарував Олег Розовик, красиво “прошивши” вже воротаря “Дніпра” Юрія Галайтату, – 2:3. Але дівичківці цього дня були невблаганними – постійно тримали суперника на відстані у рахунку. Максим Черненко здійснив шедевральний прохід з центру поля, а-ля Мессі, і забив у порожні ворота – 4:2. Дмитро Приходько трішки скоротив відставання, втім часу залишалося зовсім мало – хвилин 10. А потім Артем Килипенко поставив масну крапку в цій грі та чемпіонській боротьбі загалом, вперіщивши під поперечину.

Вовчкову тепер не гарантоване й “срібло”, бо дем’янецький “Матадор”, обігравши вдома Циблі (Циблівська ТГ) 3:0, наблизився до нього на відстань одного очка – 22 проти 21.

У третьому матчі туру переяславські “Бурти” вдома знищили Мирне (Вороньківська ТГ) 7:0. Цікаво, що всі м’ячі забивали у другому таймі.

Детальний огляд туру традиційно чекайте на Інформаторі у неділю.

Нагадаємо, що у 12 турі “Дніпро” програв “Матадору”, а Вовчків переміг “Переяслав”. Детальний огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору