ЖИТТЯ

Поліції Переяслава поскаржилися про порушення комендантської години: виявилося, що чоловік просто затримався на роботі

Як минуло 24 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 24 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:50. Траса Бориспіль-Дніпро. Надійшло повідомлення про ДТП за участі авто BMW та Dacia. Виявилося, що зіткнення сталося біля Мирного (Вороньківська ТГ), ця територія перебуває під контролем іншого відділу поліції.

11:37. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто ВАЗ-21099 та Mercedes Vito. Ніхто не постраждав. Наряду поліції не потребували, у ситуації розібрались самостійно.

18:21. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської картки хтось зняв 64 тисячі 800 гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

25 серпня, 0:22. Переяслав. Надійшла скарга, що на автостанції перебувають люди, які порушують комендантську годину. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що один чоловік затримався на роботі. Вони попіклувалися про нього та доставили до місця проживання.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Харківцях (Переяславська ТГ) та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 серпня жителька Переяслава поскаржилася поліції, що колишній створив її фейкову сторінку та розповсюджує непристойні фото. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору