ЖИТТЯ

На Переяславщині Hyundai злетів із траси, в’їхав у дерево та загорівся: постраждала водійка

Як минуло 25 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 25 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:41. Переяслав. Чоловік повідомив, що його сусід у стані наркотичного сп’яніння розбив вікна у будинку та намагався проникнути всередину. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 162 (Незаконне проникнення до житла чи до іншого володіння особи, незаконне проведення в них огляду чи обшуку, а так само незаконне виселення чи інші дії, що порушують недоторканність житла громадян).

8:45. Траса Київ-Харків, біля села Дениси (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення про ДТП. Киянка на автомобілі Hyundai не впоралась із керуванням та з’їхала у кювет, де зіштовхнулась із деревом. Внаслідок цього авто загорілось. Водійку з переломом ключиці госпіталізували до яготинської лікарні.

12:18. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Надійшло повідомлення, що за селом викрали 4 кілометри кабелю зв’язку. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Триває перевірка.

12:28. Переяслав. Повідомили про ДТП – мотоцикліст в’їхав у авто. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

12:48. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник поскаржився, що хтось у селі вирізає дуби. Додав, що на авто завантажили 8 колод. Поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Козлові (Студениківська ТГ) та Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 25 серпня у Переяславі також сталась ДТП – легкове авто зіткнулося із пасажирським автобусом. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору