ЖИТТЯ

Росіяни атакували Київщину ракетами: пошкодили 10 будинків, поранили двох людей

Російські війська завдали ракетної атаки по Київщині. Які наслідки?

Вночі 27 серпня російські війська атакували територію України з повітря. Випустили крилаті ракети Х-101/Х-55/Х-555 із 5 літаків стратегічної авіації з повітряного простору рф в районі Енгельса. Загалом спостерігалося до 8 повітряних цілей. Сили ППО збили 4 ракети. Решта, ймовірно, хибні, інформації про влучання не надходило. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

Ворожі цілі, які рухалися в напрямку Києва, були знищені силами і засобами ППО. У столиці немає жертв та руйнувань, повідомили у Київській міській військовій адміністрації.

У Київській області працювала ППО. Влучань в об’єкти критичної або житлової інфраструктури немає, зазначили у Київській обласній адміністрації. “Через падіння уламків збитих крилатих ракет в одному з районів Київщини пошкоджено 10 приватних будинків. Один має значні пошкодження, в інших – вибиті вікна, двері, дахи, посічені фасади. Пошкоджено 2 автівки та ангар для зберігання сільгосптехніки. 2 особи були травмовані. Люди отримали допомогу на місці. Оперативні служби продовжують працювати. Надається вся необхідна допомога”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що 19 серпня російські війська випустили по Україні 17 БпЛА Shahed. Сили ППО збили 15 безпілотників.

Фото: Київська обласна прокуратура

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору