ЖИТТЯ

На Переяславщині сусід кинувся з косою на жінку, а порізалася вона, коли впала на скло

Як минуло 26 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 26 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 29 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:28. Студеники (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що під час сварки сусід кинувся з косою на її матір та порізав їй руку. Її госпіталізували до переяславської лікарні з різаною раною передпліччя. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, встановили, що жінка отримала травму, впавши на скло. Триває перевірка.

16:05. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто ВАЗ та Chevrolet. Учасники розібралися у ситуації самостійно.

18:04. Переяслав. Правоохоронці зупинили біля пошти жінку 1998 р.н., яка зізналася, що у її коробці наркотичні речовини – коноплі. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

18:14. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між трьома авто на перехресті біля світлофора. Відомо, що постраждала 7-річна дитина. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

27 серпня, 1:40. Переяслав. Повідомили про смерть 30-річного чоловіка. Його тіло у ванній кімнаті виявили родичі. Смерть настала, ймовірно, через потрапляння до ротової порожнини якоїсь речовини. Тіло направили на розтин.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Хоцьках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 25 серпня на Переяславщині Hyundai злетів із траси, в’їхав у дерево та загорівся. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору