ГРОШІ

Скільки коштують квартири та будинки у Переяславі наприкінці літа

На Переяславщині є квартири та будинки на продаж. Відібрали деякі варіанти.

На сайтах оголошень часто шукають нерухомість. Кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець серпня для своїх читачів підібрав Інформатор. Дослідили для цього ресурс olx.

ТРИКІМНАТНА КВАРТИРА У ПЕРЕЯСЛАВІ

Продається трикімнатна квартира у мікрорайоні Спаська Левада. Вона розміщується на п’ятому поверсі п’ятиповерхового будинку. Має три ізольовані кімнати. Одна кімната – з виходом на засклений балкон. Санвузол – роздільний. Основною перевагою є автономне опалення, яке дозволить індивідуально контролювати температуру повітря. Ця пропозиція буде цікавою насамперед для тих, хто любить, щоби вся інфраструктура була поруч. У пішій доступності автостанція, “ЕКО-маркет”, багато різних магазинів, кафе, лікарня та інше.

Квартира на п’ятому поверсі п’ятиповерхового будинку

Складається із трьох ізольованих кімнат

Розміщується у мікрорайоні Спаська Левада

Розміщення: м. Переяслав

Площа: 64,20 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 1 мільйон 034 тисячі 088 гривень

БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

Продається будинок у мікрорайоні Трубайлівка з виходом до річки. Житло двоповерхове, побудоване з білої цегли, зверху утеплене. У будинку є чотири світлі та затишні кімнати, зроблений стильний ремонт. У ньому є два санвузли. Підведені всі необхідні комунікації для комфортного проживання. Земельна ділянка – 10 соток. Біля будинку протікає річка Трубіж, де можна відпочивати, слухати спів птахів та займатися риболовлею. Будинок стане теплою та затишною домівкою або чудовим місцем відпочинку для нових господарів.

За будинком протікає річка Трубіж

Житло має стильний ремонт

У ньому є два санвузли

Розміщення: м. Переяслав

Площа: 110 кв. м

Кількість кімнат: 4

Ціна: 2 мільйони 178 тисяч 970 гривень

ТРИКІМНАТНА КВАРТИРА У ПЕРЕЯСЛАВІ

У мікрорайоні Підварки продають трикімнатну квартиру з ремонтом, меблями і технікою. Розміщується на другому поверсі двоповерхового будинку. Має індивідуальне газове опалення та підігрів підлоги у ванній кімнаті. Засклений балкон, вікна виходять на обидві сторони. Квартира у тихій локації чудово підійде для проживання великої сім’ї з дітьми. Огороджена територія, є дитячий майданчик. За додатковою платою є власний гараж і підвал.

У ванній кімнаті є підігрів підлоги

Балкон засклений

Одна з кімнат

Розміщення: м. Переяслав

Площа: 60 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 1 мільйон 237 тисяч 212 гривень

Нагадаємо, що ми досліджуємо, на що витрачають гроші у Переяславській громаді. Найсвіжіші тендери – за посиланням.

Підготувала Валерія Бобровська

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору