ЖИТТЯ

У Переяславі на блокпосту зупинили чоловіка, якого розшукує військкомат на Волині

Як минуло 30 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 30 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:23. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його банківської картки шахраї зняли 32 тисячі гривень. Наряду поліції не потребував, звернувся для інформування.

12:35. Переяслав. Заявниця повідомила, що на ринку у неї з рук вирвали телефон. Зрештою факт грабежу не підтвердився. Виникло непорозуміння, жінка поспішно викликала поліцію.

19:55. Переяслав. На блокпосту патрульні зупинили чоловіка із Волинської області, який, згідно зі ст. 210 КУпАП (Порушення військовозобов’язаними чи призовниками законодавства про загальний військовий обов’язок і військову службу), перебуває у розшуку Ковельським РТЦК та СП. Про це повідомили ініціатора розшуку.

23:05. Соснова (Студениківська ТГ). Медики госпіталізували до переяславської лікарні чоловіка із закритим переломом ключиці, забоєм шийного відділу хребта та підозрою на алкогольне сп’яніння. Сказав, що його побив сусід. Зрештою наряду поліції не потребував, оскільки у ситуації розібрались самостійно.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Виповзках (Ташанська ТГ) та Гайшині (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 29 серпня на Переяславщині поліції скаржилися на сусідів через кота, собаку та велику рогату худобу. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору