ЖИТТЯ

На Переяславщині поліції скаржилися на сусідів через кота, собаку та велику рогату худобу

Як минуло 29 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 29 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:15. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що хтось зламав її сторінку у Facebook та розсилав від її імені повідомлення з проханням перерахувати гроші нібито їй на допомогу. Правоохоронці зібрали матеріали, проводять перевірку.

11:07. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Mitsubishi та Volkswagen Polo. Ніхто не постраждав. Учасники події розібрались самостійно, правоохоронці надали їм консультацію.

12:56. Переяслав. Жінка поскаржилася, що сусідський кіт задушив 12 її курей. Поліціянти відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

19:42. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що сусідська вівчарка гуляє без повідка та намордника, кидається на неї та її дитину. За її словами, на зауваження сусід не реагує. За цим фактом триває перевірка.

19:50. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявниця поскаржилася, що сусіди, переганяючи велику рогату худобу, пошкодили її автівку. Правоохоронці зібрали матеріали, триває перевірка.

30 серпня, 2:04. Переяслав. Заявник повідомив, що на його знайомого біля магазину кидається чоловік з ножем. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 178 (Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту (включаючи транспорт міжнародного сполучення) та в інших заборонених законом місцях, крім підприємств торгівлі і громадського харчування, в яких продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на розлив дозволена відповідним органом місцевого самоврядування, або поява в громадських місцях у п’яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль). 

Нагадаємо, що 28 серпня на Переяславщині автомобіль збив велосипедиста на смерть. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору