ЖИТТЯ

Авто у розшуку та викрадення грошей: як минуло 2 вересня для поліції Переяслава

Як минуло 2 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 2 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:02. Переяслав. Надійшло повідомлення, що до сервісного центру звернувся чоловік для перереєстрації авто Opel. При перевірці виявили, що воно перебуває в розшуку Інтерполом. За цим фактом триває перевірка.

11:49. Переяслав. Жінка повідомила, що їй зателефонував невідомий, який представився працівником банку. Сказав, що перерахував їй кешбек у 2 тисячі гривень та обманом вивідав у неї особисті дані. Після чого з її кредитної карти зникли 9 тисяч 545 гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

15:29. Єрківці (Дівичківська ТГ). Повідомили, що з будинку зникла приставка, особисті речі та продукти харчування. Ця інформація не підтвердилася. Правоохоронці склали на заявника адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

20:03. Переяслав. Поліції поскаржилися, що палять сміття. Прибувши за викликами, поліціянти вогнищ не виявили.

20:07. Гайшині (Переяславська ТГ), 44-й км траси Бориспіль-Дніпро. Поліції повідомили, що чоловік заправив авто пальним, не розрахувався та поїхав. Заявниця повідомила, що поліції не потребує. Звернулася для консультації та інформування.

23:45. Переяслав. Поскаржились, що сусід вирвав дроти зі щитової і у кватирах немає світла. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, проводиться перевірка.

Нагадаємо, що 1 вересня у Переяславі до правоохоронців звернулися через сварку з невісткою, підроблене посвідчення та п’яного за кермом. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору