ЖИТТЯ

Сварка з невісткою, підроблене посвідчення та п’яний за кермом: як минуло 1 вересня для поліції Переяслава

Як минуло 1 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 1 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16:46. Переяслав. Чоловік повідомив, що його мати свариться з невісткою. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

18:59. Переяслав. Заявник повідомив, що троє неповнолітніх хлопців граються та кидають каміння на території недобудованого музею. Потім сказав, що ті пішли у невідомому напрямку.

19:14. Переяславське (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що п’яний чоловік хоче сісти за кермо автомобіля. Згодом заявник сказав, що авто стоїть припарковане, а той чоловік пішов у невідомому напрямку.

22:43. Переяслав. Патрульні зупинили автомобіль Chevrolet Niva, виявили у водія 2001 р.н. посвідчення з ознаками підробки. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа).

2 вересня, 0:02. Переяслав. Надійшла скарга, що у закладі біля автостанції гучно грає музика. Пізніше заявник повідомив, що музики вже немає.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Ташані (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 31 серпня чоловік поскаржився поліції, що міський голова Переяслава надав йому неправдиву відповідь на офіційний запит. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору