ЖИТТЯ

Чоловік поскаржився поліції, що міський голова Переяслава надав йому неправдиву відповідь на офіційний запит

Як минуло 31 серпня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 31 серпня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:01. Переяслав. Заявник повідомив, що без його відома на невідомий йому ресурс перерахували його гроші. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою). 

10:57. Переяслав. Заявник повідомив, що голова Переяславської міської ради надав йому відповідь на депутатське звернення, яке, на його думку, не відповідає дійсності. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 351 (Невиконання службовою особою законних вимог народного депутата України, депутата місцевої ради, створення штучних перешкод у їх роботі, надання їм завідомо неправдивої інформації). 

11:53. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Citroen Berlingo та Renault Duster. Ніхто не постраждав. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

16:08. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що сусід вилив на неї воду з відра. З’ясувалось, що той перебуває на обліку у психіатра.

17:43. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між двома “Жигулями”. Правоохоронці склали на заявника адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

19:54. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявниця сказала, що сусід косить траву і їй заважає звук газонокосарки. Врешті конфлікт врегулювали мирно.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Гланишеві (Переяславська ТГ) та Сомковій Долині (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 30 серпня у Переяславі на блокпосту зупинили чоловіка, якого розшукує військкомат на Волині. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору