ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік поскаржився поліції, що його брат із сусідом хочуть пропити велосипед

Як минуло 3 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 3 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:20. Переяслав. Поліції повідомили, що чоловік нацьковує пса бійцівської породи на людей. Правоохоронці відібрали заяву та опитали учасників події. Триває перевірка.

10:50. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що вночі хтось пробив три колеса її автомобіля Volkswagen, який стояв на парковці біля будинку. За цим фактом зібрали матеріали, проводять перевірку.

14:03. Переяслав, 44-й км траси Бориспіль-Дніпро. На блокпосту зупинили авто Mercedes, виявили, що його водій 1996 р.н. перебуває у розшуку ТЦК міста Лубни, що на Полтавщині, через ухиляння від мобілізації. Про це повідомили ініціатора розшуку.

22:04. Переяслав. Заявник повідомив, що брат разом із сусідом хочуть пропити його велосипед. Правоохоронці зібрали матеріали, проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, дві у Горбанях (Ташанська ТГ) та одну в Дем’янцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 31 серпня чоловік поскаржився поліції, що міський голова Переяслава надав йому неправдиву відповідь на офіційний запит. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору