ЖИТТЯ

“Війна не закінчилася, потрібно допомагати нашим бійцям”: як це можуть зробити жителі Переяслава

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі волонтери збирають гроші на потреби військових. Найактуальніше – автівка для фронту, запасні частини до пошкодженого транспорту та допомога важкопораненому захиснику. Всі охочі можуть долучитися. Як це зробити, розповідає Інформатор.

ЗАПАСНІ ЧАСТИНИ ДЛЯ АВТО НА ФРОНТ

Депутат міської ради Переяслава Андрій Іващенко повідомив, що позиції підрозділу штурмовиків 35 окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського обстріляли вороги. Пошкоджень зазнали автомобілі та майно.

“У підрозділі служать переяславці, зокрема Михайло Чубінашвілі, Владислав Баранов. Саме цей підрозділ бере участь у штурмових діях. Потрібно терміново придбати запасні частини, щоб транспорт почав знову працювати”, – написав Іващенко.

Щоб допомогти, можна зробити донат на монобанку.

ДОПОМОГА ЗАХИСНИКУ

В Університеті Григорія Сковороди в Переяславі відкрили збір на допомогу для захисника, фахівця навчально-наукового центру забезпечення якості освіти університету Володимира Милька. Він отримав вже друге тяжке поранення.

“Для лікування та реабілітації потрібні кошти, тому ми звертаємося до всіх небайдужих із проханням допомогти нашому колезі. Давайте разом підтримаємо нашого військового у важкий для нього час і допоможемо йому повернутися до повноцінного життя”, – написали на сторінці університету у Facebook.

Допомогти можна перерахувавши гроші на такі рахунки:

ЗБІР НА АВТО

Волонтерка Інна Марченко повідомила, що зараз триває збір на авто. Автівка потрібна для розвідників на Запорізькому напрямку. Ціна транспорту – 4 тисячі 500 доларів.

“Вже є 10 тисяч гривень та 110 доларів. Будемо вдячні за кожну гривню. Війна не закінчилась, ми повинні допомагати нашим бійцям”, – написала волонтерка.

Долучитися до збору можна, перерахувавши гроші на картку 4731 2196 5776 9372.

Нагадаємо, що українські війська закріплюються на досягнутих рубежах біля Бахмута. Зведення Генштабу ЗСУ за 5 серпня читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору