ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: як запекти у духовці соковиту скумбрію

Запечена скумбрія – дуже корисна страва. Спробуйте приготувати.

Дієтологи кажуть, що скумбрія – одна з найкорисніших риб. У ній міститься багато вітаміну Омега-3, який покращує обмін речовин, нормалізує травлення, зміцнює волосся і нігті. Щоб її приготувати у духовці знадобиться мінімум інгредієнтів, а в результаті ви отримаєте дуже ніжну та ароматну страву. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • одна скумбрія
  • одна ріпчаста цибулина
  • один лимон
  • 2 ст. л. майонезу
  • сіль та перець за смаком

Приготування:

  1. Скумбрію вимийте, очистіть від нутрощів.
  2. Лимон наріжте кружечками, а цибулю – півкільцями.
  3. Рибу без голови всередині і зовні натріть майонезом, змішаним із сіллю та перцем.
  4. Фольгу розстеліть у два шари, викладіть “подушку” з цибулі, а зверху розмістіть рибу, всередину якої покладіть лимон.
  5. Фольгу загорніть”човником” і помістіть у форму для запікання.
  6. Готуйте запечену скумбрію у фользі 30 хвилин при 200 °C.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору