ЖИТТЯ

Погода на 8 вересня: у Переяславі мінімальна температура буде 10 градусів тепла

У Переяславі буде переважно сонячно. Максимальна температура – 22 градуси.

У п’ятницю, 8 вересня, у Переяславі буде сонячно, лише іноді на небі з’являтимуться хмари. Мінімальна температура повітря буде зранку – 10 градусів тепла. Максимальна пообіді – 22 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 44 та 86 відсотками протягом доби. Тривалість дня 8 вересня – 13 годин 6 хвилин. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:18, а захід – о 19:24.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1944-му та 2008 роках – 32 градуси тепла, а найнижчу в 1991-му – 3,3 градуса тепла.

Народні прикмети:

8 вересня відзначають день пам’яті святих Адріана і Наталії. Наші предки помітили: якщо у цей день холодний ранок, то буде рання і морозна зима. У давнину цей день вважався іменинами горобини. Збирали горобину та калину, і додавали: “Великий урожай горобини – до морозу”.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору