ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік хотів орендувати квартиру, а втратив понад 2 тисячі гривень

Як минуло 6 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 6 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:31. Переяслав. Жінка поскаржилася, що з її банківської картки шахраї зняли 35 тисяч гривень. За цією справою відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

12:47. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що протягом трьох місяців, коли її не було вдома, хтось проник до будинку через вікно, влаштував безлад. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

16:52. Переяслав. Заявник повідомив, що у Facebook знайшов оголошення про оренду квартири та надіслав передоплату 2 тисячі 200 гривень. Після цього “орендодавець” перестав виходити на зв’язок. За цією справою відкриють кримінальне провадження за статтею 190.

22:23. Переяслав. Надійшло повідомлення, що автомобіль Jeep в’їхав у стовп. За цим фактом триває перевірка.

7 вересня, 3:05. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомий йому п’яний чоловік розбив вікно в автівці Hyundai. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Виповзках (Ташанська ТГ) та Гречаниках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 5 вересня на Переяславщині п’яний чоловік намагався задавити собаку та вибити двері у будинку. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору