ЖИТТЯ

На Переяславщині п’яний чоловік намагався задавити собаку та вибити двері у будинку

Як минуло 5 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 5 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16:13. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник поскаржився, що знайомий чоловік протягом двох років позичив у нього 40 тисяч гривень і досі не повернув. За цією справою триває перевірка.

16:31. Переяслав. Заявник повідомив, що п’яний батько давить собаку та вибиває двері у будинку. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

19:15. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що дівчина намагалася покінчити життя самогубством, напившись таблеток. Згодом стало відомо, що вона випадково випила кілька таблеток жарознижуючих ліків. Зараз її життю нічого не загрожує.

19:42. Велика Каратуль (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що п’яний сусід побив його матір. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, гематоми обличчя та голови. Зі слів постраждалої, кривдник намагався її зґвалтувати, бив та душив. Зрештою правоохоронці відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

6 вересня, 1:10. Переяславське (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що у нього викрали автомобіль ВАЗ-2105. Поліціянти склали на заявника адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Хоцьках (Циблівська ТГ) та одну в Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 4 вересня на Переяславщині чоловік розкопував прибережну зону Дніпра, щоб створити штучне озеро. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору