ЖИТТЯ

Як провести цей тиждень у Переяславі: афіша на 6-9 вересня

У Переяславі найближчими днями влаштовуватимуть різноманітні заходи. Куди можна сходити?

У Переяславі цього тижня можна цікаво та пізнавально провести час. Ви можете завітати на заняття з нейрографіки, екскурсію містом, тренінг про соціальну нерівність та взяти участь у велопрогулянці. Інформатор зібрав актуальні анонси на 6-9 серпня.

ЗАНЯТТЯ З НЕЙРОГРАФІКИ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 6 вересня, 18:00

Ціна: безкоштовно, за попереднім записом

Тренерка Іващенко Альона, кандидатка психологічних наук, доцентка кафедри менеджменту практичної психології та інклюзивної освіти Університету Григорія Сковороди, проведе ресурсне заняття з нейрографіки під назвою “Моя внутрішня дитина”.

“Внутрішня дитина – це важлива частина нашої особистості. По суті, це ми у віці до 6 років. Ті ми, що мріяли про велике, знали, що ми чарівники, безумовно любили і довіряли світові! Ця частина нас завжди з нами, глибоко всередині, лише бажання та потреби Внутрішньої Дитини давно не в пріоритеті… Ми ж дорослі… Знову познайомимося з собою!”, – зазначають організатори.

ЕКСКУРСІЯ ПЕРЕЯСЛАВОМ

Де: Переяслав, пам’ятник на честь першої літописної згадки про Україну (неподалік ТЦ “Магніт”).

Коли: 7 вересня, 15:00

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією за тел. (063) 727-59-87

Університет запрошує першокурсників та всіх охочих на безкоштовну екскурсію Переяславом за маршрутом “Україна-1187”. Переяслав – місто неймовірних краєвидів і багатої історії. Пізнавати його знову і знову цікаво навіть місцевим жителям, не говорячи уже про першокурсників, внутрішньо переміщених осіб та гостей міста. Тому екскурсія Переяславом – це завжди гарна ідея.

ТРЕНІНГ ПРО СОЦІАЛЬНУ НЕРІВНІСТЬ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 8 вересня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Вже цієї п’ятниці Анна Сахно проведе тренінг “Соціальна нерівність та як цьому заподіяти”. Учасники сформують розуміння соціальної нерівності як джерела дискримінації та відторгнення, розвинуть в собі здатність співпереживати тим, хто від нас відмінний, та звернуть увагу на нерівність можливостей у суспільстві.

СМАЧНА СУБОТА В ПЕРЕЯСЛАВІ

Де: Переяслав, музей народної архітектури та побуту Середньої Наддніпрянщини

Коли: 9 вересня, 12:00

Ціна: вхідний квиток до музею для дорослих – 120 гривень, для дітей, студентів та пенсіонерів – 60 гривень

Вже цієї суботи у музеї просто неба на вас чекає частування Наддніпрянськими голубцями.

ВЕЛОВИЇЗД

Де: Переяслав, вулиця Сковороди, 42

Коли: 9 вересня, 16:00

Ціна: безкоштовно

У суботу в Переяславі також влаштують веловиїзд для підлітків. Охочі зможуть не лише фізично зарядитись на новий навчальний рік, але і вкотре насолодитись прекрасними краєвидами нашого міста.

Нагадаємо, 4 вересня у читальній залі Переяславської публічної бібліотеки відкрили виставку ляльок “Котячі історії” Маргарити Бовт. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в  Telegram або Viber.

Нагору