ЖИТТЯ

Погода на 10 вересня: у Переяславі зранку буде 8 градусів, а ввечері – 21

У Переяславі буде сонячно. Максимальна температура – 21 градус.

У неділю, 10 вересня, у Переяславі протягом всього дня на небі сяятиме сонце. Мінімальна температура повітря буде зранку – 8 градусів тепла. Максимальна ввечері – 21 градус вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-2 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 42 та 88 відсотками протягом доби. Тривалість дня 10 вересня – 12 годин 58 хвилин. Завтра день буде на 4 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 6:21, а захід – о 19:19.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1909-му році – 31,2 градуса тепла, а найнижчу в 1968-му – 4,1 градуса тепла.

Народні прикмети:

У цей день вшановується пам’ять Анни Пророчиці. Наші пращури славили врожай, починались веселі осінні ярмарки. Люди не даремно поспішали впоратись з польовою роботою, оскільки з цього часу нерідко розпочинались осінні дощі. Якщо у цей день було чути грім, то він передвіщав теплу осінь.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору