ЖИТТЯ

Нічна атака дронами 10 вересня: які наслідки на Київщині

Росіяни завдали чергової нічної повітряної атаки. Які наслідки?

Вночі 10 вересня російські війська завдали атаки дронами по території України з північного напрямку. Випустили 33 БпЛА Shahed-136/131 з району Курська. Протиповітряній обороні вдалося знищити 26 дронів у напрямку Київщини. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

“Цієї ночі ворог атакував Київ безпілотними літальними апаратами. Попередньо, це були баражуючі боєприпаси типу “Shahed”. Дрони заходили на столицю групами і з різних напрямків. Силами ППО вдалося знищити понад два десятки ворожих БпЛА. Уламки впали в кількох районах столиці. В Шевченківському вони пошкодили квартиру в багатоповерхівці. Але більшість уламків – впали на відкриту, незабудована територію. Пошкоджені автомобілі, тролейбусні лінії електропередач, дорожнє покриття. На даний момент відомо про одного постраждалого (без загрози життю). Дані оперативного зведення уточнюються” –  повідомив начальник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко.

Фото: ДСНС України

Нагадаємо, що протягом минулої доби ворог завдав 2 ракетних та 40 авіаційних ударів. Зведення Генштабу ЗСУ читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору