ЖИТТЯ

У Переяславі авто в’їхало у паркан та ледь не наїхало на дітей

Як минуло 9 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 9 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:30. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його картки “ПриватБанку” викрали 69 тисяч 419 гривень та оформили кредит на 9 тисяч 400 гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою). 

14:01. Переяслав. Заявник повідомив, що його побив знайомий та зламав носа. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

19:53. Переяслав. Поліції повідомили, що водій на авто в’їхав у паркан та ледь не наїхав на дітей. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна), 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) та ч. 5 статті 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки).

23:12. Переяслав. Заявник повідомив, що троє молодих хлопців на автомобілі Smart створили перешкоду для інших учасників руху та виражалися непристойними словами. За цим фактом триває перевірка.

Нагадаємо, що 9 вересня на Переяславщині у чоловіка з автівки викрали понад сто літрів солярки. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору