ЖИТТЯ

На Переяславщині у чоловіка з автівки викрали понад сто літрів солярки

Як минуло 7 та 8 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 7 та 8 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 41 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7 вересня. Переяслав. 8:32. Заявниця повідомила, що вночі розбили скло в автівці ВАЗ. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

21:36. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що з будинку викрали в’язку ключів, які були у дверях. Згодом пояснив, що міг їх втратити з власної необережності. Від написання та заяви та пояснення відмовився.

8 вересня. Переяслав. 08:53. Працівник “Укретелекому” повідомив, що невідомі викрали двометровий кабель зв’язку. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). 

19:07. Переяслав. Чоловік повідомив, що на авто їде жінка в стані алкогольного сп’яніння. Поліціянти правопорушень не виявили, продовжили патрулювання.

19:59. Лецьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що чоловіка побили битою. У нього діагностували закриту черепно-мозкову травму, забійну рану потилиці та руки. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

9 вересня. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). 07:02. Чоловік повідомив, що вночі невідомі зламали кришку на паливному баці автівки Renault та викрали понад 100 літрів солярки. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 6 вересня у Переяславі чоловік хотів орендувати квартиру, а втратив понад 2 тисячі гривень. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору