ЖИТТЯ

Всі призери – в одній групі: який жереб Кубка Переяславщини з футболу

У суботу розпочнеться Кубок Переяславщини з футболу. Хто з ким зіграє?

16 вересня стартує Кубок Переяславщини з футболу, в якому візьмуть участь 6 команд. 12 вересня волею жеребу їх розділили на дві групи по 3 команди. Відповідно, кожна проведе по два матчі у груповому етапі – один вдома та один на виїзді. По дві найкращі вийдуть до півфіналу, де перше місце із групи А зустрінеться із другим місцем групи Б, а перше місце групи Б – із другим групи А. Про це повідомляє Інформатор.

До групи А потрапили дем’янецький “Матадор”, Вовчків (Переяславська ТГ) та дівичківський “Дніпро”, які посіли третє, друге та перше місця у регулярному чемпіонаті цього року. У першому турі “Матадор” прийме Вовчків, у другому Вовчків прийме “Дніпро”, а в третьому “Дніпро” зіграє вдома з “Матадором”.

У групі Б опинилися переяславські “Бурти”, “Переяслав” та Яготин (Яготинська ТГ). Тут у першому турі “Бурти” мають приймати “Переяслав”, у другому “Переяслав” – Яготин, а в третьому в гості до Яготина мають їхати “Бурти”.

Детальний анонс перших матчів Кубка ми оприлюднимо у п’ятницю, 15 вересня.

Зазначимо, що у випадку рівності очок у турнірній таблиці на груповому етапі кращу команду визначатимуть за такими показниками (у порядку важливості):

  • особисті зустрічі;
  • різниця м’ячів;
  • забиті м’ячі;
  • жовті картки.

Нагадаємо, що в останньому турі чемпіонату Переяславщини з футболу “Переяслав” програв “Дніпру” і опустився на п’яте місце. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору