ЖИТТЯ

“Переяслав” провалив друге коло і фінішував п’ятим: огляд останнього туру чемпіонату з футболу

Завершився чемпіонат Переяславщини з футболу. В останньому турі “Переяслав” втратив четверте місце.

2 вересня відбувся останній тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Єдина інтрига у ньому – хто посяде четверте місце? Зрештою “Переяслав” програв “Дніпру”, а Мирне мінімально перемогло “Матадор” і піднялося на четверту позицію. Всі інші місця, зокрема призові, уже були заброньовані раніше. Про це повідомляє Інформатор.

Циблі (Циблівська ТГ) – Вовчків (Переяславська ТГ) -:+

У першому колі був момент, коли Циблі опинилися на третьому місці. Тоді вони були здатні перемогти “Матадор” та “Переяслав”, а також зіграти внічию з Вовчковом. Здавалося, що зіпсувати такий початок сезону просто неможливо. Але у циблівської команди вийшло – вона програла п’ять матчів другого кола із загальним рахунком 4:25, а на останній взагалі не зібралася. Вже відомо, що і в Кубку Переяславщини Циблі участі не братимуть.

Вовчкову ж після програного матчу сезону проти “Дніпра”, мабуть, не сильно хотілося налаштовуватися на Циблі. Однак це було би необхідно, адже на кону стояло “срібло”, яке міг вихопити “Матадор”. Тому так вийшло, що циблівчани забрали у дем’янецької команди цей шанс.

Мирне (Вороньківська ТГ) – “Матадор” (Дем’янці) 1:0 (Марченко Р.)

Матч останнього туру втратив для “Матадора” будь-який сенс. Натомість, Мирне ще могло поборотися за четверте місце. До того ж, на момент початку цього матчу вже було відомо, що “Переяслав” програв “Дніпру”. Тож тут і перемогла та команда, якій було це потрібніше.

Дебютний рік у чемпіонаті Переяславщини для Мирного можна вважати успішним. Цей колектив не лише виявився найсильнішим серед аутсайдерів, а ще й випередив “Переяслав”, який до певного часу вважався претендентом на медалі. “Матадор” же після невдалого старту спромігся набрати хід і мало не зачепився за “срібло”. Але у підсумку рік для цієї команди більше невдалий, аніж навпаки, бо вона все ж мала стати основним конкурентом для “Дніпра” у боротьбі за чемпіонство.

“Дніпро” (Дівички) – “Переяслав” 3:2 (Чеберяк, Лафазан, Килипенко – Лисенко П., Дудка)

“Дніпро” вирішив, що негоже завершувати успішний чемпіонат поразкою, тому обіграв “Переяслав” із таким же рахунком, як програв йому в першому колі. Отримав свої нагороди і, певно, готується не гірше виступити у Кубку, який розпочнеться 16 вересня.

“Переяслав” за грою не заслужив бути аж п’ятим. Але все ж у багатьох випадках йому не вистачало характеру. 4 очки у другому колі – це жахливий показник для цієї команди, гірший лише у Цибель. Якщо хлопці не розізляться самі на себе і не нароблять шуму в Кубку, то наступного року точно потрібно буде щось змінювати. Бо так можна не лише про медалі забути, а й про статус найкращої команди міста.

Нагадаємо, що 26 серпня провели традиційний Кубок Куклера. Семенівка перемогла вдруге поспіль.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору