ЖИТТЯ

У Переяславі провели традиційний Кубок Куклера із мініфутболу: Семенівка виграла вдруге поспіль

У Переяславі провели Кубок Куклера. Семенівка перемогла, а ще команди зібрали гроші на ЗСУ.

Семенівка зі Студениківської громади вдруге поспіль стала переможцем традиційного Кубку Куклера із мініфутболу. Турнір провели 26 серпня на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі. У ньому взяли участь сім команд. Кожна зробила заявковий внесок тисячу гривень, їх організатори передадуть на потреби ЗСУ. Також долучитися до збору могли всі охочі на стадіоні. Загалом зібрали 7 тисяч 200 гривень. Про це повідомляє Інформатор.

Команди грали у складах 8 на 8 на половині стандартного футбольного поля. Матчі тривали по 20 або 30 хвилин (залежно від групи). Учасників розділили на дві групи по 4 та 3 команди, які зіграли за коловою системою. Переможці груп виходили до фіналу, а другі місця боролися за третє місце.

Групу А досить сенсаційно виграв переяславський “Патріот”, який спочатку переміг команду місцевої ДЮСШ 2:1, потім переяславський BOSS – 1:0. А у вирішальному матчі вирвав сприятливу для себе нічию із Вовчковом (Переяславська ТГ) 1:1. Вовчків із 5 очками став другим: окрім цієї нічиєї, він зіграв 0:0 із BOSS та переміг 1:0 ДЮСШ. Юні футболісти спортшколи у запеклому поєдинку, програючи 0:2, вигризли перемогу 3:2 у BOSS і стали третіми, але для боротьби бодай за “бронзові” медалі цього не вистачило.

У групі Б прогнозовано найкращою стала Семенівка, яка зібрала свій праймовий склад (приблизно той самий, що вже кілька років поспіль виграє чемпіонати Переяславщини з футболу). Вона розгромила “Переяслав” 4:1, а Велику Каратуль (Переяславська ТГ) – 6:2. У матчі за друге місце “Переяслав” переміг Велику Каратуль 8:2.

Отож у матчі за третє місце на турнірі зустрілися Вовчків та “Переяслав”. Переяславці не залишили супернику жодних шансів – 5:0. Зате у фіналі “Патріот” гідно протримався проти Семенівки, але все ж поступився 0:1.

Призери отримали кубки, медалі та грамоти, а переможець – ще й великий перехідний кубок. Найкращим гравцем турніру визнали Петра Марченка із Семенівки, а найкращим голкіпером – Іллю Цапука із “Переяслава”. Вона також отримали відповідні нагороди.

Для довідки. Георгій Куклер – відомий у Переяславі спортсмен (дворазовий чемпіон України з легкої атлетики) та музикант. Турнір його пам’яті проводять з 2002 року. Цьогоріч він відбувся 21-й раз.

Нагадаємо, що “Дніпро” із Дівичок став чемпіоном Переяславщини з футболу. У вирішальному матчі він переміг Вовчків.

Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору