ЖИТТЯ

“Для них це буде колосальна підтримка у цей нелегкий час”: як жителі Переяславщини можуть допомогти військовим

На Переяславщині збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі збирають гроші на потреби військових. Найактуальніше – автівки для фронту, запасні частини до пошкодженого транспорту. Також збирають цибулю для територіальної оборони Бориспільського району. Всі охочі можуть долучитися. Як це зробити, розповідає Інформатор.

ЗБІР НА РЕМОНТ АВТОМОБІЛЯ

Жителька Переяслава Мар’яна Волошина повідомила, що триває збір коштів на ремонт та запчастини для автомобіля захисників. Потрібно зібрати 43 тисячі гривень.

“Станом на зараз зібрано 7 тисяч 824,35 грн”, – написала Мар’яна.

Долучитися до збору можна перерахувавши гроші на картку 5168 7451 2296 5517.

ЗБІР НА АВТО

Інна Боруц збирає кошти на автомобіль для свого чоловіка військового з Переяславщини та його штурмової групи 79 ДШБ. Ціль – 150 тисяч гривень.

“Хлопцям дуже потрібне авто для виконання бойових завдань та евакуації поранених на Сході. Для них це буде колосальна підтримка в цей нелегкий час”, – написала вона.

Допомогти можна перерахувавши гроші на такі рахунки:

ЗБІР НА АВТО ДЛЯ МЕДИКІВ

Волонтерка Наталія Слюсар збирає кошти на авто для медичної служби 464 батальйону 143 бригади, для військових з Переяславщини. Ціль збору – 180 тисяч гривень.

“Сума велика, але вірю що ми зможемо”, – написала вона.

Щоб допомогти, можна зробити донат на монобанку.

ЗБІР ЦИБУЛІ ДЛЯ ТРО

Жителька Переяславщини Юлія Романенко повідомила, що наразі триває збір ріпчастої цибулі для потреб 137 батальйону територіальної оборони Бориспільського району. Він триватиме до 15 вересня.

Місце збору: Гайшин (Переяславська ТГ), сільська рада.

Нагадаємо, українські військові продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Зведення Генштабу ЗСУ за 13 вересня читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору