ЖИТТЯ

На Переяславщині п’яний водій Daewoo Lanos врізався у стовп

Як минуло 12 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 12 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:47. Переяслав. Чоловік повідомив, що працівники водної поліції звинувачують його у незаконному вилові риби та встановленні сіток. За цим фактом триває перевірка.

11:20. Гайшин (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення, що поблизу магазину місцевий житель 1994 р.н., побив чоловіка. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

13:42. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що два тижні тому син побив матір. У неї діагностували перелом шийки стегна та нижньої кінцівки. Згодом надійшло повідомлення, що наряду поліції не потребують.

15:38. Переяслав. Заявник повідомив, що у музеї його вдарила по обличчю невідома жінка. Від написання заяви та пояснення чоловік відмовився.

20:13. Гланишів (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення, що водій на авто Daewoo Lanos в стані алкогольного сп’яніння врізався у стовп. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) та 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку): у Переяславі та Пологах-Чобітьках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 11 вересня у Переяславі затримали чоловіків, які незаконно видобували пісок на березі Дніпра. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору