ЖИТТЯ

У Переяславі затримали чоловіків, які незаконно видобували пісок на березі Дніпра

Як минуло 11 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 11 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:19. Переяслав. Чоловік повідомив, що протягом двох тижнів з квартири викрали 1 тисячу 300 доларів. Поліціянти склали на заявника адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

11:42. Переяслав. Працівники водної поліції затримали двох чоловіків, які незаконно видобували пісок на березі Дніпра. За цією справою триває перевірка.

16:04. Лецьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що перерахував 6 тисяч 500 гривень за скутер, але транспорт так і не отримав. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

16:31. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталось зіткнення між авто Volkswagen та Renault. Водії не дійшли до спільної згоди та викликали поліцію для оформлення ДТП.

17:32. Переяслав. Чоловік повідомив, що з його картки зняли 23 тисячі 965 гривень. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

20:05. Мазінки (Переяславська ТГ). Поліції повідомили, що автомобіль в’їхав у стовп, пошкодив паркан та зник з місця події. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницьку та не після нещасного випадку): у Переяславі.

Нагадаємо, що у Переяславі змінили час, коли можна купувати алкоголь. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору