ЖИТТЯ

Як провести найближчі дні на Переяславщині: афіша подій на 12-16 вересня

Як провести найближчі дні на Переяславщині? Є кілька цікавих варіантів.

Цього тижня у Переяславі заплановано багато цікавих подій. Ви зможете відвідати безліч тренінгових занять: про види маніпуляцій у медіа, принцип роботи соціальних мереж, статеві стосунки та інші. Також підлітків навчатимуть гри в “Mafia”. А на стадіоні Університету Григорія Сковороди відбудуться змагання з легкоатлетичного кросу. Інформатор зібрав афішу актуальних анонсів на 12-16 вересня.

ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ НА ТЕМУ “ПРИНЦИПИ РОБОТИ СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 12 вересня, 13:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на цікаве тренінгове заняття з активності “Медіа фронт”. На зустрічі ви зможете дізнатись про принципи роботи соціальних мереж.

ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ НА ТЕМУ “СТАТЕВІ СТОСУНКИ, ЇХ МОТИВАЦІЯ ТА НАСЛІДКИ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 12, 13, 14 вересня

Ціна: безкоштовно

Підлітковість – це особливий період розвитку людини – перетворення дитини на дорослого. Тому важливо розібратися в безпечності сексуального життя, позитивному й шанобливому ставленні до сексуальності та стосунків. На занятті ви зможете розібратись, що впливає на початок ранніх статевих стосунків і які наслідки це може мати.

ЛЕГКОАТЛЕТИЧНИЙ КРОС ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ ПРАЦІВНИКІВ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ

Де: Стадіон Університету Григорія Сковороди в Переяславі

Коли: 13 вересня, 15:00

Ціна: безкоштовно

На стадіоні Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудуться змагання з легкоатлетичного кросу. З року в рік метою цих змагань, приурочених Дню працівника фізичної культури і спорту України, є популяризація бігу серед студентів; виявлення кращих студентів для подальшої участі в обласних змаганнях.

За традицією, змагання відбудуться силами факультету фізичної культури, спорту і здоров’я, але на бігові доріжки для участі в легкоатлетичному кросі вийдуть студенти з усіх факультетів університету. Дівчата мають подолати дистанцію 500 метрів, юнаки – 1000.

ТРЕНІНГ З ЕЛЕМЕНТАМИ КОУЧИНГУ НА ТЕМУ “КОЛЕСО ЖИТТЄВОГО БАЛАНСУ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 13 вересня, 18:00

Ціна: безкоштовно

На заході ви можете спробувати навчитися знаходити слабкі місця за допомогою “Колеса життєвого балансу”, адже як показує практика, це відмінний інструмент для того, щоб розібратися в собі і налагодити своє життя. Завдяки коучинговим технікам ви зрозумієте: з яких значущих областей складається ваше життя, що у вашому житті для вас по-справжньому важливо, зміни в якій області сприятимуть поліпшенню якості всього вашого життя, які кроки ви можете зробити, щоб вже протягом найближчих декількох днів реалізувати важливі зміни.

Тренерка – Альона Іващенко – психолог, кандидат психологічних наук, доцент Кафедри менеджменту, практичної психології та інклюзивної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ НА ТЕМУ “ВИДИ МАНІПУЛЯЦІЙ У МЕДІА”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 14 вересня, 13:00

Ціна: безкоштовно

Долучіться до захопливого тренінгового заняття з активності “Медіа фронт”. На зустрічі ви зможете дізнатись про види маніпуляцій у медіа.

ТРЕНІНГИ НА ТЕМУ “КУЛЬТУРА. ІДЕНТИЧНІСТЬ. ТОЛЕРАНТНІСТЬ” ТА “КУЛЬТУРНІ ВІДМІННОСТІ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 14-15 вересня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Настав час поговорити про культуру та те, як наші культурні відмінності впливають на наше життя та досягнення загального результату. Завдяки серії цих тренінгів ви зможете: проаналізувати власне ставлення та переконання щодо окремих загальнолюдських цінностей, розкрити різні смисли та погляди, пов’язані з такими темами, як культура, ідентичність, толерантність, поглибити розуміння культурних відмінностей та визначити, яким чином вони впливають на комунікацію та досягнення спільного результату., удосконалити навички комунікації та співпраці, ухвалення рішень та досягнення згоди., розвинути “візуальну грамотність”, вміння спостерігати й творчо мислити.

МАЙСТЕРКЛАС ПО ГРІ “MAFIA”

Де: Переяслав. Вулиця Сковороди, 42 (ctzone)

Коли: 16 вересня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Цього дня для підлітків проведуть майстерклас з гри “Mafia”. Навчатимуть тих, хто хотів би навчитись грати, адже це дуже цікава гра на розвиток людини в соціальному середовищі та на вміння вирішувати питання швидко та якісно.

Нагадаємо, що одна з громад Переяславщини отримала новий шкільний автобус. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору