ЖИТТЯ

Андрій Нєбитов більше не очолює поліцію Київської області: чому та хто його замінив

Андрій Нєбитов більше не очолюватиме поліцію Київщини. Хто його замінить?

12 вересня начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив на своїй Facebook-сторінці про відставку. У Головному управлінні поліції Київської області зазначили, що він пішов на підвищення та отримав посаду заступника Голови Національної поліції України. Його замінить Анатолій Щадило, який раніше обіймав посаду начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

“Анатолій Щадило продовжить позитивні напрацювання і надалі розвиватиме поліцію Київщини, в тому числі відновлення підрозділів, зруйнованих внаслідок окупації. Перед усім особовим складом поліції продовжують стояти основні завдання: забезпечення безпеки і правопорядку, захист прав і свобод громадян та протидія злочинності”, – зазначив Голова Нацполіції Іван Вигівський.

“Для мене чотири роки служби на чолі поліції Київської області дійшли свого завершення. Це неймовірний досвід і важливий етап мого життя. Я щиро вдячний кожному, з ким ми пройшли цей шлях, з ким пліч-о-пліч вистояли у найскладніший час повномасштабного вторгнення російської армії в лютому 2022 року, з ким були і лишаємось максимально згуртовані жагою захистити нашу країну і знищити окупанта”, – написав Андрій Нєбитов.

Зазначимо, що Андрія Нєбитова було призначено на посаду начальника поліції Київської області у липні 2019 року.

Нагадуємо, що 11 вересня у Переяславі затримали чоловіків, які незаконно видобували пісок на березі Дніпра. Детальніше про за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору