ЖИТТЯ

У Переяславі змінили час, коли можна купувати алкоголь

У Переяславській громаді змінили час, коли можна купити алкоголь. Деталі.

На території Переяславської громади алкоголь відтепер можна придбати з 9:00 до 22:00 як у закладах ресторанного господарства (громадського харчування), так і у точках роздрібної торгівлі. Відповідне рішення прийняли на позачерговій сесії міської ради 11 вересня. Про це повідомляє Інформатор.

У аргументації цього рішення зокрема йдеться: “… враховуючи стабілізацію ситуації, з метою забезпечення громадської безпеки і порядку та відновлення економічного потенціалу громади, збільшення надходжень до бюджету від сплати податків…”. Також керуються спільним наказом голови Бориспільської РВА та керівника сектору оборони Київської області від 17 серпня цього року.

Як і раніше, заборонено продавати алкогольні напої особам у форменому одязі з-поміж військовослужбовців та інших правоохоронних органів, представників добровольчих формувань територіальних громад, які залучені до несення служби.

До цього діяло рішення міської ради від 28 березня цього року, згідно з яким алкоголь можна було придбати у магазинах із 10:00 до 21:00, а у закладах ресторанного господарства (громадського харчування) – з 10:00 до 22:00.

Нагадаємо, що 5 вересня на Переяславщині п’яний чоловік намагався задавити собаку та вибити двері у будинку. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору