ЖИТТЯ

ДТП, шахрайство та погрози: як минуло 10 вересня для поліції Переяслава

Як минуло 10 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 10 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 11 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:40. Переяслав. Чоловік повідомив, що позичив знайомій жінці 4 тисячі 400 гривень, а та їх досі не повернула. Правоохоронці зібрали матеріали, проводиться перевірка.

15:08. Циблі (Циблівська ТГ). Повідомили, що сталась ДТП між авто Volkswagen Golf  та Volkswagen T4. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

15:08. Переяслав. Поліції повідомили, що сталась ДТП між авто Mercedes та Honda Civic. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124.

17:01. Переяслав. Жінка повідомила, що після прийняття виклику від невідомого номеру у неї із банківської картки зняли 120 гривень. Від написання заяви та надання пояснень відмовилась.

23:25. Заявниця повідомила, що якась невідома дівчина надсилає словесні погрози та образи її 12-річній доньці. Звернулася з метою інформування. Від написання заяви та надання пояснень відмовилась.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку): у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 9 вересня у Переяславі авто в’їхало у паркан та ледь не наїхало на дітей. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору