ЖИТТЯ

У Переяславі п’яний чоловік зірвав службу в церкві: священник викликав поліцію

Як минуло 16 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 16 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 30 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:15. Переяслав. На блокпосту патрульні зупинили автомобіль Mercedes Vito, виявили у водія 1980 р.н. посвідчення з ознаками підробки. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа).

10:57. Мала Каратуль (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що передала 4 тисячі 250 гривень для придбання будівельних матеріалів, як виявилося, шахраю. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

13:22. Переяслав. Заявниця поскаржилась, що у неї виник конфлікт із продавцями магазину. Зазначила, що їй продали подряпаний телефон та відмовились замінити його чи повернути гроші. Зрештою конфлікт врегулювали мирно.

14:42. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між авто Ford та LADA. Ніхто не постраждав. Заявнику надали консультацію щодо складання європротоколу.

18:08. Переяслав. Чоловік повідомив, що у його паркан в’їхало авто та зникло з місця події. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

18:08. Переяслав. Жінка повідомила, що з її банківської картки хтось зняв 12 тисяч 300 гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190.

18:46. Переяслав. Священник поскаржився, що до церкви зайшов нетверезий чоловік та зірвав службу. Коли поліціянти прибули на місце події, вказаного чоловіка вже не було. Вони відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

21:15. Переяслав. Заявник повідомив, що його переслідує колишній співробітник, якому він, на думку того, винен гроші. Зазначив, що кривдник був біля його квартири. Правоохоронці відібрали матеріали, триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Пристромах (Студениківська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 14 вересня на Переяславщині чоловік привів додому куму-коханку, а дружину з дитиною вигнав. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору