ЖИТТЯ

На Переяславщині чоловік привів додому куму-коханку, а дружину з дитиною вигнав: та поскаржилася поліції

Як минуло 14 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 14 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 12 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:41. Єрківці (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що хтось, коли його не було вдома, розбив вікно, проник до його будинку та викрав пневматичну рушницю, електроінструменти та інше майно. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

13:45. Переяслав. Жінка поскаржилася, що сусіди спалюють бур’ян та не реагують на зауваження. Відомо, що вогнище погасили до приїзду поліції. Заявниця від написання заяви та пояснення відмовилася.

14:27. Переяслав. До переяславської лікарні госпіталізували жінку із села Сошників (Вороньківська ТГ) із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та гематомою голови. Сказала, що її побив брат. За цим фактом триває перевірка.

20:44. Улянівка (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що її чоловік привів додому куму, яка є його коханкою, а її разом з маленькою дитиною вигнав геть. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

15 вересня, 0:00. Переяслав. Хлопець повідомив, що його дівчину б’є батько. Поліціянти склали на заявника адміністративний протокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Єрківцях (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 13 вересня жінка повідомила поліції, що в неї викрали шестеро курей, півня та мішок картоплі. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору