ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка повідомила, що в неї викрали шестеро курей, півня та мішок картоплі

Як минуло 13 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 13 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:36. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто ВАЗ та Chery Amulet. Водії склали європротокол та розібрались у ситуації самостійно.

9:51. Вінинці (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що замовив на сайті OLX мопед, перерахував за нього 11 тисяч гривень, але товар не отримав. За цією справою відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

16:40. Єрківці (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що з її подвір’я викрали шестеро курей, одного півня та мішок картоплі. За цим фактом триває перевірка.

17:58. Переяслав. Заявник повідомив, що між авто Skoda Octavia та Opel сталась ДТП. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

20:43. Автодорога Київ-Харків, біля села Студеники (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто BMW X та Skoda. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124.

21:30. Переяслав. Поліції повідомили, що автівка збила 25-річну дівчину та зникла з місця події. Потерпіла отримала травму ноги. Зрештою, інформація не підтвердилась, а в ситуації розібрались самостійно.

14 вересня. Переяслав. 1:05. Чоловік повідомив, що у його будинку розбили вікно та викрали речі. За цією справою поліціянти проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку): у Соснові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 12 вересня на Переяславщині п’яний водій Daewoo Lanos врізався у стовп. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору