ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка поскаржилась поліції, що чужа корова витоптала її урожай

Як минуло 17 вересня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 17 вересня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 17 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:08. Переяслав. Жінка повідомила, що хотіла оформити фінансову допомогу, вказала дані банківської картки, після чого з неї зникли 7 тисяч 100 гривень. За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою). 

11:47. Ташань (Ташанська ТГ). Заявниця поскаржилася, що корова із місцевого підприємства зайшла на її город та витоптала весь урожай. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

13:33. Вовчків (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що у нього викрали велосипед Cross. Сказав, що його повантажили у машину і що він знає крадіїв. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану).

15:39. Переяслав. Чоловік повідомив, що колишній робітник його підприємства прийшов у офіс, вчиняв сварку та погрожував працівникам фізичною розправою. Правоохоронці зібрали матеріали, триває перевірка.

17:07. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що протягом тижня до її будинку проникли, пошкодивши вікно та двері, викрали телевізор, матраци та інші речі. Поліціянти зібрали матеріали, проводять перевірку.

19:51. Переяслав. Заявник повідомив, що у закинутій будівлі викрали велосипед BMX його брата. Правоохоронці зібрали матеріали, перевіряють інформацію.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Греблі (Переяславська ТГ) та Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 16 вересня у Переяславі п’яний чоловік зірвав службу в церкві. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору