ЖИТТЯ

На Переяславщині 20 та 22 вересня можуть відключати світло: де саме та чому

На Переяславщині можуть відключати світло. Де, коли та чому?

На Переяславщині 20 та 22 вересня задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме профілактичні роботи. Тож можливе відключення електроенергії у Переяславі, Дівичках, Єрківцях, Гайшині, Дем’янцях та Мазінках. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути у середу, 20 вересня, з 9:00 до 19:30:

  • у Переяславі – на вулицях Бабчиха, Поліській, Ганни Самутіної.
  • у Дівичках (Дівичківська ТГ) – на вулицях Гагаріна, Дружби, Леніна, Перемоги, Садовій, Космонавтів, Молодіжній, Горького, Миру, Жовтневої Революції, Трубізькій.
  • у Єрківцях (Дівичківська ТГ) – на вулицях Заводській, Миру, Банній, Ферапонотова, Огородній, Бригадній, Набережній, Пасічній, Східній, Жовтневій, Садовій, Топольовій, Світлій, Вербній, Місячній, Культури, Польовій, Південній, Мисливській, Західній, Агрономічній, Широкій, Сонячній, Безіменній, Уманській, Весняній, Дружби народів, Вишневій, провулку Механізаторів.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулиці Гайовій.

У п’ятницю, 22 вересня, з 9:00 до 19:30:

  • у Дем’янцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Губаря, Кучеренка, Луговій, Механізаторів, Слави, Центральній, Широкій, Озерній, Шкільній, на провулках Губаря, Кучеренка та Механізаторів.
  • у Мазінках (Переяславська ТГ) – на вулицях Шевченка, Пушкіна, Польовій, Поліській.

Зазначимо, що деякі вулиці в даних від ДТЕК названі старими назвами – до перейменування у рамках дерусифікації.

Нагадуємо, що ми повідомляли скільки коштуватиме харчування дітей у школах та садочках Переяслава. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору